Posted by mrtplvc - 27 Mayıs 2019 - Tıkanıklık - No Comments

TIKANIKLIK AÇMA PURSAKLAR

 

Ankara’nın gelişen yüzü Pursaklar’da tıkanıklık gider açma konusunda uzman ekibe mi ihtiyaç duyuyorsunuz? Murat Tesisat Ankara’nın Pursaklar ilçesinde kesintisiz hizmet kalitesiyle siz değerli müşterilerine hizmet etmekten gurur duyuyor.

Tıkanan lavabo ve tuvalet (WC) banyo giderlerini güçlü cihazları ile etkili bir şekilde açıyor, sizleri bu istenmeyen durum karşısında yalnız bırakmıyoruz. Ankara’da yaklaşık 5 yıldır bu sektörde hizmet veren Murat Tesisat işini düzgün yapma ve yaptığı işlere garanti verme konusunda sizlere taahhütte bulunuyor.

Zaman içeresinde giderlerinizde biriken saç kılı, sabun artığı, tuvalet kağıdı artıkları giderinizin bina rögar bağlantısına akmasını yavaşlatır. Belli bir zaman sonra da tamamen tıkar ve aşağıdan yüzeye doğru taşmaya başlar. Zamanında müdahale edilip tıkanıklık açılmazsa tifo, dizanteri gibi sağlık açısından çok tehlikeli hastalıklara sebebiyet verebilir.

Bu sebeple taşan gider suları bir an önce tahliye edilmelidir. Murat Tesisat bu alanda günün her saati sizlere hizmet sunmaktadır. Yapılan bu tahliye işlemi firmamızın deneyimli personeliyle kaliteli gider açma cihazlarının yardımıyla yapılmaktadır.

TUVALET TIKANIKLIK AÇMA PURSAKLAR

İşyerleri, lokantalar, Alış veriş merkezlerinin ortak kullanım alanları olan WC’lerde sıkça meydana gelen gider tıkanıklık hadisesi firmamızın deneyimli elemanları ile artık sorun olmaktan çıkıyor. Pursaklar’da bu konuda sorununuzu en hızlı şekilde çözebilecek kapasiteye sahip firma olduğumuzu, internetten araştırarak ve sosyal medyadaki videolarımızı izleyerek görebilirsiniz. Kurumsallaşma yolunda hızlı ve emin adımlarla ilerleyen firmamız, sizlere su tesisat adına aklınıza gelebilecek her türlü iş ve işlemlerde yardımcı oluyor.

MUTFAK LAVABO TIKANIKLIK AÇMA PURSAKLAR

İş alanımız sadece mesken ve küçük işletmelerde oluşan tıkanıklık gider açma olarak düşünmeyiniz. Her türlü orta ve büyük ölçekli işletmelerinizde ve fabrikalarınızda oluşan gider tıkanıklığı konusunda da hizmet vermekteyiz. İşletmenizde giderinizin tıkanıklığını açıyor, gerekirse şebeke giderinin rögarında oluşacak tadilatları da onarıyoruz. Örneğin rögar kapağının değişmesi, ana şebeke giderine bağlanacak büzün değişimi ve bağlantı borularının montajı gibi ağır işlerde de Murat Tesisattan yardım alabilirsiniz. Ekip ruhuyla hareket eden firmamız Pursaklar’da gider tıkanıklık açma konusunda her geçen gün yeni başarılara imza atmaktadır. Unutmayın her zaman ustanın iyisi değil, sunulan hizmetin iyisi geçerlidir.

ANKARA TIKANIKLIK AÇMA

No comments

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.