Posted by mrtplvc - 14 Mart 2022 - Genel - No Comments

Ankara il genelinde hizmet veren bir çok su tesisatçısı vardır. Ancak Kameralı ve Cihazla su kaçağı tespiti yapan ve kaliteli işçilik sunan çok nadir firmalar vardır. Ankara Su Kaçağı Tespiti firması olarak size yeni ve çok donanımlı bir firma tavsiye ediyoruz.

Murat Su Tesisat firması sizlere çok profesyonel cihazlar ile çok başarılı bir hizmet sunuyor. Su kaçak tespiti gibi bulunması zor arızalarda çok kapsamlı ve teknolojik cihazlar kullanıyor. Termal kamera ile duvar arkasında ki su kaçağını tespit ederken , Dinleme cihazı ile de yine zemin ve fayans altı su kaçak sesini njoktasal tespit ederek Kırmadan arıza yer bulma işlemini yapıbiliyorlar.

Yangın Hidrant Boru Hattı ve Yer Altı Şebeke Su Kaçağı Tespiti

Murat Su Tesisat, Hidrant hattı borusu üzerinde ki su kaçaklarını da yine yer altı dinleme ve tespit cihazı ile tespit etmektedir. Yer altı ve Yangın hidrant borusu su kaçak tespiti için de bu donanımlı firmayı araya bilirisiniz.

Tıkalı Lavabo ve Gider Borusu Açma

Ankara Tıkalı Gider ve Lavabo Açma gibi tıkanıklık arızalarını gidermek için de yine size Murat Tesisatı tavsiye ediyoruz. Neden mi? Çünkü her alanda olduğu gibi Tıkalı Kanal Açma işleminde de hem makineli hem profesyonel hem de kırmadan hizmet veriyorlar. Tıkalı Lavabo Gideri Açma gibi zorlu bir işlemi bile kolayca çözerek müşterilerine en hızlı hizmeti sunuyorlar.

Ankara Su Tesisat işlerinde ve genel tadilat tamirat dekarosyon hizmetlerinde Murat Su Tesisata güvene bileceğinizi size gönül rahatlığı ile söyleye biliriz. Murat Tesisat Ankara ve Türkiye genelinde çeşitli hizmetler suna bilmektedir.

En iyi su tesisat firmalarını sizler için araştırıyoruz.

No comments

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.