Posted by mrtplvc - 7 Eylül 2018 - Petek temizliği - No Comments

Kimyasallı Tesisat Yıkama

 

Belirli aralıklarla kalorifer tesisatınızın, peteklerin temizlenmesi gerekir. Kimyasallı tesisat yıkama işlemi zaman içinde peteklerinizi etkileyen kirecin, tortuların, çamur kalıntılarının temizlenmesini sağlar. Günümüzde bu hizmet banyo peteğine bağlanan özel bir makine ve kimyasalla yapılıyor. Tesisatın ve peteklerin için bu kimyasalla yıkanmaktadır. Bu işlem sırasında petekleriniz sökülmez. Evinizin her yerinde bulunan petekler sadece banyodan temizlenir. Makine ile kimyasallı petek temizleme hizmetini servisimizden alabilirsiniz. Petek temizleme ve tesisat temizliği kendi başınıza yapabileceğiniz bir işlem değildir. Bunun için profesyonel yardım almalısınız. Kimyasallı petek temizliği sonrası tesisatınız ve petekler ilk takıldığı gibi işlevini yerine getirecektir.

Petek Temizleme Kimyasalı

 

Peteklerin en sağlıklı şekilde temizlenmesi makine ve kimyasalla olur. Kimyasallı petek temizliği sayesinde evinizde meşakkatli çalışmalara gerek kalmadan hizmet alabilirsiniz. Sadece banyo peteğine bağlanan petek temizleme makinesi ve kimyasalla petekleriniz ve tesisatınız temizlenebilir. Petek temizleme kimyasalı profesyonel kullanıma uygun özel üretilen bir kimyasaldır. Peteklerinizin yapısına zarar vermez. Peteklerinizi temizletmek isteyenler servisimize danışarak bilgi alabilir. İşinin ehli ustalarımızla hizmet vermekteyiz. Makine ile kimyasallı temizlik hizmetimizden memnun kalacaksınız.

Petekleri Ne Zaman Temizletmeliyim?

 

Petek temizliği yaptırmak için ısınma sorunları yaşamayı beklemeyin. Peteklerinizde biriken çamur kalıntıları, tortular peteklerin altında birikerek ışımalarına engel olur. Buna birde suyun kireci eklendiğinde peteklerinizde tesisat içinde suyun dolaşımı aksar. Kombinizi ne kadar yaksanız da petekleriniz ısınmamaya başlar. Hem kombinizi zorlamış olur, ömrünü kısaltırsınız, hem de ısınmadan boşuna doğalgaz faturası ödemiş olursunuz. Bu nedenle servisimiz peteklerinizi iki yılda bir temizletmenizi önermektedir.

Kombi Petek Temizleme Fiyatı

 

Petek temizleme için alacağınız fiyatlarda farklılık olabilir. Servisimizin kullandığı yöntemle yani makine ile kimyasallı petek temizleme hizmetinde piyasa koşullarında en iyi fiyatı ve en sağlıklı petek temizleme hizmeti alacağınızdan kuşkunuz olmasın. Evlerde bulunan petek sayısı da fiyatları etkileyen unsurlardır. Servisimiz merkezi sistem ya da bireysel kalorifer sistemini müşterilerimizin memnun kalacağı koşullarda temizlemektedir. Ayrıca petek temizliğinde kullandığımız yöntem en sağlıklı olanıdır. Peteklerinizi sökmeden yerinde temizlik işlemi yapıyoruz. Kimyasallı tesisat yıkama işleminde peteklerinize ve tesisatınıza zarar vermeyecek özel bir kimyasal kullanıyoruz.

 

Servis Bölgelerimiz       : 

 

Çankaya Petek TemizliğiÇayyolu Petek TemizliğiEryaman Petek Temizliği, Etimesgut Petek Temizliği , Keçiören Petek Temizliği , Mamak Petek Temizliği , Pursaklar Petek Temizliği , Sincan Petek Temizliği , Ümitköy Petek Temizliği , Yenimahalle Petek Temizliği

 

 

No comments

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.