Posted by mrtplvc - 28 Ağustos 2021 - Su Kaçağı - No Comments

CİHAZLA SU KAÇAK TESPİTİ OVACIK

.

Binalarda su tesisatında meydana gelen sorunlardan kaynaklı olarak sızıntı meydana gelmesi mümkündür. Bu sızıntılar zaman içerisinde birçok konuda sorunlara neden olabilir.

Bu yüzden hızlı bir şekilde tespit edilmesi ve sızıntıya neden olan sorunun ortadan kaldırılması gerekir. Sızıntının tespitinde ise genel olarak bu işlemi doğru bir şekilde yapmayı sağlayan cihazlar kullanılır. Bazı kişiler geleneksel yöntemleri tercih etse de Kameralı Su Tesisatçısı firması olarak bunu tavsiye etmiyoruz.

Firmamız, su sızıntı tespiti işleminde gelişmiş cihazları kullanır ve bu sayede sorunsuz bir şekilde sızıntıyı bulur. Bu sayede de sızıntının kısa sürede bulunmasını ve onarılmasını sağlayarak sizlere yardımcı oluruz.

Su Kaçağı Olduğunun Belirtileri Nelerdir?

Binada su kaçağı olduğuna dair çeşitli belirtiler görülebilir. Bu belirtilerden en yaygın olanı ve en kolay anlaşılabileni ise alt katlara su damlaması olarak gösterilebilir.

Eğer evinizden alt daireye su damlama sorunu varsa ve sürekli olarak devam ediyorsa sızıntı olma ihtimali yüksektir. Bununla birlikte duvarlarda kabarma görülüyorsa da sızıntıdan kaynaklı olabilir. Su kaçağına işaret eden bir diğer belirti ise duvarlarda küflenmedir.

Bütün bu ve benzeri şeyler, kaçaklarda gözle görülen önemli belirtilerdir. Bu gibi durumlarda firmamız tarafından cihazla su kaçak tespiti yapılır ve kaçağın nerede meydana geldiği öğrenilir. Daha sonra ise onarılması ve kaçağın giderilmesi için gerekli olan işlemler yapılır.

KEÇİÖREN SU KAÇAK TESPİTİ

Su Kaçağı Tespiti İçin Ne Kadar Süre Harcanır?

Su kaçağı, tesisatın herhangi bir noktasında ortaya çıkabilir. Aynı zamanda birden fazla noktada aynı anda kaçak olması da mümkündür. Bu yüzden ilk olarak kaçağın ya da kaçakların hangi hat üzerinde olduğu bulunur.

Daha sonra ise gelişmiş cihazlar kullanılarak noktasal olarak sızıntı tespiti gerçekleştirilir. Sızıntı tespitinde kullanılan cihazlar, kaçağın bulunduğu bölgeye bağlı olarak farklı modellerde olabilir.

Firmamız bünyesinde gerekli her türlü ekipman ve cihaz bulunur. Bu sayede de kaçak tespitini oldukça hızlı bir şekilde yaparız. Kameralı su arıza bulma hizmeti kapsamında mümkün olan en kısa sürede sızıntıyı bulur ve daha sonra gideririz.

Ankara Görüntülü su kaçak tespiti

No comments

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.