Posted by mrtplvc - 26 Mayıs 2021 - Faydalı Bilgiler, Su Kaçağı - No Comments

ANKARA EN İYİ SU KAÇAK TESPİT FİRMALARI

Merhaba, Ben yıllardır Ankara da tesisatçılık yapıyorum. Her türlü tesisat arızalarını gördüm. Bir çok yöntem ve sistem bilirim. Ancak artık arıza onarımların da devreye bilgisayar tabanlı cihazlar girmeye başladı. Bu cihazlar sayesinde tesisat üzerinde bir çok arıza hem çok çabuk bulunuyor hem de hiç bir yere zarar verilmiyor.

Her sektörde olduğu gibi Cihazlı arıza tespit sektöründe de kalitesiz cihazlar ve deneyimsiz ustalar mevcut. Maalesef her usta ya cihazdan anlamıyor ya da kaliteli cihaz kullanmıyor.

Mesela bu tür tespit edilen arızaların en başın da su kaçak arızası geliyor Su kaçak tespit cihazları çok pahalı. Bu sebeple de çok usta bu cihazlara ulaşamıyor. Benim gibi bir çok usta da artık cihazı olan bir firmadan destek alarak çalışıyor. Ben bu konuda Ankara da en kapsamlı firmayı Murat Tesisat olarak görüyorum. Meslektaşım ve isim arkadaşım olarak beraber çalışmak bana kolaylık sağlıyor. Firmalarımızın isim benzerliği ise Müşteriye gittiğimiz de biz kolaylık sağlıyor.

Murat Tesisat; Cihazla Su Kaçak Tespiti konusun da uzman bir ekip. Ben kendilerini çok başarılı buluyorum. Ankara da her yere her mahalledeki ustaya su kaçak tespiti, kanal açma, kanalizasyon borusu görüntüleme, logar çukuru yer tespiti, kayıp kanalizasyon kapağı bulma gibi daha bir ok konuda gerçekten profesyonel cihazlara sahipler.

Bu yazımın Altında Murat Tesisata ulaşa bileceğiniz bilgileri veriyorum. Ankara da bizim gibi cihazı olamayan firmalar Murat tesisata ulaşarak ön destek alabilirler. Gerçekten Müşterinizle hiç temas kurmadan işin size ait olduğunu müşterinize hissettirerek ve sizin işlerinize Tabiri caiz ise Takoz koymadan sadece sizle anlaşmalı çalışıyorlar.

Bence artık ilkel yöntemleri hiç kullanmayın. Müşteriniz de emin olun bu ön tespit çalışmanızın maliyetine razı oluyor çünkü sonrasında ne kadar bir iş yükü ve kırımdan evinin kurtulduğunu biliyor.

Tıkalı Gider Borusu Açma, konusunda tavsiye ederim, isteğinize göre ister kamera ve robotla, isterseniz sadece robotla kırmadan mutfak, lavabo, süzgeç, banyo gideri, apartman gideri Tuvalet gideri gibi yerleri kolayca açıyor.

Murat Tesisat Ankara Su Tesisatçısı

No comments

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.