Posted by mrtplvc - 17 Temmuz 2019 - Bölge Su Tesisatı, Tıkanıklık - No Comments

CİHAZLA TIKANIKLIK AÇMA SİNCAN

 

Su tesisatçısı mı lazım? Banyo gideriniz artık eskisi gibi çekmiyorsa, ya da tamimiyle tıkandıysa üzülmeyin. Çözümü elbette Murat Tesisatta var. Kendini ispatlamış bir firma olarak yaklaşık 10 yıldır Sincan tıkanıklık açma, gider tıkanıklığı gibi alanlarda hizmet veren firmamız Ankara genelinde en hızlı ve kalıcı önerileriyle sizlere hizmet etmeye devam ediyor. Sıhhi tesisat işinde kaliteli personeliyle günün 24 saati hizmet veren firmamız; her türlü banyo, WC ve mutfak giderlerinin tıkanıklığında başarılı çözümler elde etmektedir.

KIRMADAN TUVALET TIKANIKLIK AÇMA

WC, hamam gibi Umuma açık yerlerde bilinçsiz kullanımdan dolayı gider tıkanıklığı sıklıkla oluşmaktadır. Bu tür yerlerde meydana gelen arızalar işyeri tarafından hemen onarılması istenir. Bizler Murat Tesisat olarak bu tür işyerleri için özel randevu oluşturuyoruz. Pozitif ayrımcılık tanıyarak bu işletmelerin arızalarını gün içerisinde onarıyoruz. Bir diğer müşterilerimiz ise AVM içerisinde hizmet veren yemek katındaki işletmelerdir. Buralarda da gider tıkanıklığı sıklıkla meydana gelmektedir. Kullanılan yanmış yağların lavabo giderlerine dökülmesi sonucu donmuş yağlar zamanla sertleşir ve gider borusuna yapışır. Böylelikle giderin tıkanmasına yol açar.

MUTFAK LAVABO GİDERİ TIKANIKLIK AÇMA

Sincan’da işinin ehli tesisatçı olarak bizleri tercih edebilirsiniz. Tuvalet giderinin taşma problemi oluyorsa kesinlikle kendi imkanlarınızla sorunu çözmeye kalkışmayın. 100’lük pimaş gider borusunun tıkanıklığının açılması hiç te kolay değildir. Ayrıca giderin açılması için kullanacağınız kostik tarzı kimyasal gider açıcılar da tesisatınıza zarar verebilir. Sizlere ek masraflar açabilir. İşini düzgün yapan ve tıkanıklık açma işinde garantili işçilik sunan firmamız, gün içerisinde oluşturacağınız randevu saatinde evinize gelerek robotik tıkalı gider açma makinalarıyla tıkalı giderlerinizi açar. Bu işlemi yaparken tesisatınızda herhangi bir kırma dökme yapmaz. Ancak bina yaşının ilerlediği meskenlerde boruların ömürleri dolduysa sizlere bu durumu bildirir, talebiniz doğrultusunda tesisat gider borularınızı yenileriyle değiştirir.

KANAL TIKANIKLIK AÇMA

Sorunsuz işçilik arayanlar her zaman bizleri tercih etmiştir. Bu sektördeki deneyimimiz bellidir. Gerek tıkanık gider açma işi olsun gerekse de su tesisat arızalrının onarımı olsun her türlü alanda sizlere en iyi hizmeti sunmaya devam ediyoruz. Bizler kendimizi sürekli yeniliyoruz. Bu alanda her türlü eğitimi alıyor ve sahada uyguluyoruz. Pis su gider tıkanıklık açma Sincan’da bizim işimiz.

TIKANIKLIK AÇMA ANKARA

No comments

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.