Posted by mrtplvc - 31 Temmuz 2019 - Faydalı Bilgiler, Tıkanıklık - No Comments

TIKALI KANAL AÇMA ROBOT MAKİNELER

 

Yabancı cisimlerin tuvalet yada lavabo gider borularına atılması yada yemek, yağ kalıntısı gibi sebeplerle pimaş boru hatları sık sık tıkanmaktadır. Bu tıkanıklıkları aça bilmek için çeşitli makineler kullanılmaktadır. Bunlardan en yaygın olanı ise Tıkanıklık açma Robot makinelerdir.

 

 

 

 

Kanal Açma Makinesi Çalışma prensibinin anlatıldığı örnek bir video

Robot Makineler Tıkanıklığı Nasıl Açıyor ?

 

Robot kanal açma makineleri elektrikle çalışmaktadır. Ev yada iş yerlerinin içlerinde kolayca hiç bir yere zarar vermeden çalışmaktadır. Makineye takılan spirel yayalar ve özel uçları sayesinde kanala tıkanan malzemeyi parçalayarak tıkalı giderin açılmasını sağlamktadır. Açma işlemi sırasında her hangi bir boru yada pimaşa zarar vermemektedir. Mutfak lavabo tıkanıklığı açmak için farklı yay ve aparatlar kullanılmaktadır. Mutfak gider boruları 50 lik diye ölçülendirilen boyutta olduğu için tıkanıklık açma da daha hassas ve ince yaylar kullanılmaktadır.

Tuvalet ve Klozet tıkanıklık açma işlemi için ise kalın ve farklı yaylar kullanılmaktadır. Tuvalet giderleri mutfak giderine göre daha geniştir ve tıkanıklık sebepleri daha da zorlu ve güçlü yaylar gerektirmektedir. Bu sebeple kanalizasyon ve tuvalet hatlarında kalın yaylar kullanılmaktadır.

LAVABO TIKANIKLIĞI NASIL AÇILIR?

Lavabo tıkanıklığını açmak için önce neden tıkandığını genel olarak bilmek gerekir. Lavabolar genellikle yemek atıkları ve lavaboya dökülen yağlardan, banyo lavaboları ise saç kıllarından tıkanır. Dikkat edilmesi gereken ilk husus lavabonun bulaşık yada çamaşır makinesi hortumunu gider borusunun içine fazla sokulması sebebi ile tıkanıklığın olup olmadığıdır. Eğer bu sebeple lavabo tıkanıklığı sorunu yaşıyor iseniz boşa servis çağırmamış olursunuz. Lavabo giderini açmak için nalburdan alacağınız ince siprel yayaları kullana bilirsiniz. Eğer tıkanıklık ciddi boyuta ulaşmışsa hiç uğraşmadan Tıkalı Lavabo Gideri Açan Tesisatçı çağırmalısınız. Robot makineli ustalar sayesine lavabo giderlerinde oluşan tıkanıklıklar kolayca açıla bilirler.

TIKANIKLIK AÇMA SERVİS BÖLGELERİMİZ :

Keçiören Tuvalet ve Mutfak Tıkanıklık Açma

Yenimahalle Lavabo, Tuvalet Tıkalı Gider Kanal Açma

Pursaklar Tıkalı Gider Kanal Açma

Ümitköy Banyo Tuvalet Tıkalı Gider Kanal Açma

Çayyolu Mutfak Lavabosu Tıkalı Gider Kanal Açma

Çankaya Tıkalı Mutfak Lavabo ve Tuvalet Gider Kanal Açma

Kurtuluş Makine ile  Tıkalı Gider Kanal Açma

Mamak Tıkalı Makine ile Gider Kanal Açma

Gölbaşı Makine ile  Tıkalı Gider Kanal Açma

Sincan Tıkalı Gider Kanal Açma Servisi

Eryaman Tıkalı Lavabo ve Tuvalet Gider Kanal Açma Servisi

Etimesgut Makineli Tıkalı Gider Kanal Açma Servisi

No comments

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.