Posted by mrtplvc - 13 Şubat 2017 - Bölge Su Tesisatı, Faydalı Bilgiler, Su Kaçağı - No Comments

Delinen Su Borusu Nasıl Yapılır ?

Çoğu zaman ev yada iş yerlerinde yada çalışma alanların da duvara matkap ile delik delinirken su borusunun delinmesine sebep olunmaktadır. Başta hobi olarak başlanılan iş su borusunun delinerek patlaması ve evi su basması sonucu kötü sonuçlarla da bite bilmektedir.

Duvara Ayna peçetelik askı gibi aparatları ya da süs eşyalarını takmak için çakılan çivi veya matkapla delinen delikler su borusuna denk gelebilirler.

Hobi maksadının dışın da mobilya ve dekorasyon iş yapan firmalar da duvara mobilya montajı, dolap montajı yaparken de matkap su borusunu deldi ği olmaktadır. Mobilyacılar dolap montajı yaparken en çok yaşadıkları sıkıntılar dan birisi matkapla su borusunun delinmesidir.


Eğer sizde buna benzer bir sorun yaşamış iseniz panik yapmanıza gerek yok.

Su borusu delindiğin de öncelikle eliniz de bulunan matkabı yere bırakın ve fişini hemen çekin. Şayet fişin takılı olduğu pirize de su sıçramış ise dokunmadan elektrik şalterini kapatın. Daha sonra hızlı bir şekilde delinen borudan fışkıran suyu kemek için tesisatın genellikle tuvalet yada banyoda bulunan ana vanasını kapatın. Eğer buralarda bir vana bulamaz iseniz suyu su saatin de bulunan vanadan kesmelisiniz.

Su vanasını kesip gerekli tedbiri aldıktan sonra, delinen su borusunu kırmadan tamir ettirebilmeniz için Ankara Su Kaçak Bulma Servisini araya bilirsiniz.

Ankara Su Tesisatçısı olarak Ankara Su Kaçak Bulma ve matkap ve çivi gibi malzemeler ile delinen su borularının tamirini özel makinemiz ile kırmadan yapıyoruz.

Delinen boruyu matkabın açtığı delikten makine vasıtası ile kırmadan tamir ediyoruz.

Ankara Su Kaçak Bulma ve Tamir servisimiz gerekli teknik ve teknolojik donanımlar ile müşterisine hizmet için hazır bulunmaktadır.

 

Murat Tesisat / Ankara Su Kaçak Bulma

 

No comments

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.